Amati String Trio 2007 (2)

Amati op Brava TV

Zondag 19 april 2015

03:47        Beethoven – Strijkkwartet Nr. 6

Het Sharon Kwartet speelt Beethovens Strijkkwartet in Bes groot Op. 18 No. 6 ‘La Malinconia’ in het oude Stadshuis van Franeker. Primarius van het kwartet is Gil Sharon, vertrekkend concertmeester bij het Limburgs Symfonie Orkest.
Sharon Kwartet

Dinsdag 21 april 2015

12:57        Mendelssohn – Vioolconcert in d klein

Felix Mendelssohn’s concert voor viool in d klein wordt uitgevoerd door het Amati Chamber Orchestra, in de grotten van het Limburgse Berg en Terblijt. Solist: Gil Sharon (viool). Amati Chamber Orchestra, Gil Sharon (viool)

21:33        Bach – Goldbergvariaties BWV 988, deel 1

Gil Sharon, vertrekkend concertmeester bij het Limburgs Symfonie Orkest, Ron Ephrat en Alexander Hülshoff spelen Johann Sebastian Bach’s ‘Goldberg Variaties, bewerkt voor strijktrio door Dmitri Sitkovetsky, die de variaties ter nagedachtenis van de legendarische Canadese pianist Glenn Gould bewerkte.
Amati String Trio

Dinsdag 21 april 2015

14:18        Schubert, Mendelssohn en Rossini

Vanuit het Wijngrachttheater in Kerkrade speelt een gemêleerd gezelschap een gevarieerd kamermuziekrepertoire. Op het programma: Gioacchino Rossini’s duet voor cello en contrabas, Mendelssohns sextet en Schuberts prachtige Forellenkwintet. De avond is samengesteld door Gil Sharon, vertrekkend concertmeester bij het Limburgs Symfonie Orkest.
Dalia Ouziel, piano, Gil Sharon viool, Ron Ephrat altviool, Liisa Tamminen altviool, Alexander Hülshoff cello Jean Sassen contrabas